Είδη στοιχήματος στο τένις

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των παρολί στο τένις

Το παρολί αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή πρακτική στοιχηματισμού, καθώς επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας παράλληλα σε διαφορετικά γεγονότα ή πτυχές ενός αγώνα. Τοποθετώντας ένα παρολί, άλλωστε, κάθε παίχτης συνδυάζει έναν αριθμό στοιχημάτων, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις κάθε σημείου να πολλαπλασιάζονται και όχι να προστίθενται μεταξύ τους (όπως συμβαίνει σε ένα δελτίο με πολλά μονά στοιχήματα).

Είδη στοιχήματος στο τένις: head 2 head

Χάρη στις ιδιαιτερότητες που το διακρίνουν, το τένις προσφέρει στους παίχτες του στοιχήματος ένα πλήθος τύπων στοιχημάτων που ενδεχομένως δε συναντάμε πουθενά αλλού. Μπορεί, βέβαια, κάποια περισσότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά το τένις προσφέρει κάποιους εξαιρετικά δημοφιλείς τύπους, είτε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είτε κατά τη διάρκεια του συνόλου μιας διοργάνωσης.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Μακροπρόθεσμα

Κάθε αγώνας στο τένις μπορεί να αποτελέσει αφορμή για διεκδίκηση κερδών στο στοίχημα, με δεκάδες διαφορετικούς τρόπους. Κάθε φορά, άλλωστε, που δύο τενίστες ιδρώνουν στις δύο άκρες ενός γηπέδου, χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος βρίσκονται νοερά μαζί τους, διεκδικώντας κέρδη από τα στοιχήματά τους.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Σετ σκορ

Όπως και σε κάθε άλλο άθλημα, στο τένις συναντάμε ένα πλήθος τύπων στοιχήματος, οι οποίοι επιτρέπουν στους παίχτες να διεκδικήσουν χρήματα, προβλέποντας διαφορετικές πτυχές κάθε αγώνα. Για παράδειγμα, μπορούν να προβλέψουν το νικητή, τα σετ ή τα games που θα χρειαστούν, το εύρος της διαφοράς νίκης και άλλες. Καθένας από τους τύπους αυτούς διαφέρει και ως προς τον βαθμό δυσκολίας του.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Spread

Πολλές φορές, οι λάτρεις του τένις που στοιχηματίζουν online θα βρεθούν μπροστά σε κάποιον αγώνα που μόνο αμφίρροπος δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Αν, για παράδειγμα, οι δύο συμμετέχοντες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικής μεταξύ τους, το αποτέλεσμα του αγώνα είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένο, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να προβλέψει κάποιος το νικητή. Η συγκεκριμένη πρόβλεψη, όμως, θα του αποφέρει ελάχιστα κέρδη, από τη στιγμή που αφορά στο αδιαμφισβήτητο φαβορί.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Χάντικαπ

Όπως και κάθε άλλο άθλημα, το τένις προσφέρει στους παίχτες δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και έντονες συγκινήσεις, έως το σημείο που οι προβλέψεις τους θα επαληθευθούν. Ωστόσο, μια από τις ιδιαιτερότητες του τένις απειλεί να μειώσει την αγωνία που συνοδεύει, για παράδειγμα, ένα στοίχημα στο νικητή του αγώνα. Πρόκειται για την παγκόσμια κατάταξη, η οποία μπορεί να δώσει μια πολύ καλή εικόνα για τις ικανότητες κάθε αγωνιζόμενου.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Σετ / Match

Το τένις αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στο online στοίχημα, με αποτέλεσμα οι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες του να έχουν δεκάδες επιλογές στη διάθεσή τους, όσον αφορά στους τύπους στοιχήματος που μπορούν να καταθέσουν.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Over/Under

Κάθε παίχτης που αποφασίζει να στοιχηματίσει σε έναν αγώνα τένις έχει στη διάθεσή του ένα πλήθος επιλογών, όσον αφορά στον τύπο στοιχήματος που θα τοποθετήσει. Το τένις, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στοιχηματισμού, με αποτέλεσμα οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα να προσφέρουν διαφορετικούς τύπους και αγορές.

Είδη στοιχήματος στο τένις: Νικητής αγώνα

Κάθε αγώνας τένις πραγματοποιείται με έναν και μόνο σκοπό: να αναδειχθεί ο νικητής, ο παίχτης εκείνος που θα κερδίσει τα περισσότερα σετ έναντι του αντιπάλου του. Και ο σκοπός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο στοίχημα, όπου εκατομμύρια παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο αγωνιζόμενους και να στοιχηματίσουν σε αυτόν που πιστεύουν πως θα επικρατήσει.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.

Subscribe to RSS - Είδη στοιχήματος στο τένις