Προσφορές στο τένις: Bonus κατάθεσης

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν online στο τένις δεν εξασφαλίζουν κέρδη μόνο προβλέποντας σωστά διάφορες πτυχές ενός αγώνα ή μιας διοργάνωσης, αλλά και εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές. Άλλωστε, ο ανταγωνισμός των ιστοσελίδων που προσφέρουν στοίχημα στο τένις έχει ως αποτέλεσμα καθεμία να ανακοινώνει και τις δικές της προσφορές, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις υπόλοιπες και να προσελκύσει νέα μέλη.

Μια από τις πλέον συνηθισμένες κατηγορίες προσφορών, λοιπόν, είναι το bonus κατάθεσης. Πρόκειται για μια προσφορά που χαρίζει χρήματα στους παίχτες που τροφοδοτούν τον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, προκειμένου οι παίχτες να στοιχηματίσουν στο τένις χωρίς ρίσκο.

Ένα τέτοιο bonus, για παράδειγμα, δίνεται στα μέλη που ανοίγουν ένα νέο λογαριασμό και προχωρούν στην πρώτη τους κατάθεση. Το bonus αυτό εξαρτάται από το ύψος της κατάθεσης και μπορεί να αγγίξει το 20%, το 50%, το 100% ή το 200%, αλλά συνήθως συνοδεύεται από ένα μέγιστο ποσό - συνήθως τα 100 ή 200 ευρώ. Προκειμένου να το διεκδικήσει κάποιος παίχτης, τέλος, δεν έχει παρά να καταθέσει ένα ελάχιστο ποσό στον λογαριασμό του (για παράδειγμα, 10 ή 20 ευρώ) και ενδεχομένως να συμπληρώσει έναν ειδικό κωδικό. Ένα τέτοιο bonus, όμως, μπορούν να το διεκδικήσουν αποκλειστικά τα νέα μέλη μιας ιστοσελίδας και όχι τα υπάρχοντα.

Για τα υπάρχοντα μέλη υπάρχει το bonus επαναφόρτισης λογαριασμού. Πρόκειται για ένα παρόμοιο bonus που δεν απαιτεί να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά κατάθεση σε έναν λογαριασμό. Το bonus αυτό λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με αυτό της πρώτης κατάθεσης (διαθέτει ελάχιστο ποσό κατάθεσης και εξαρτάται από το ποσό που θα μεταφερθεί στον λογαριασμό), αλλά συνήθως είναι μικρότερο - για παράδειγμα, 20% ή 50%. Επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμο κάθε ημέρα, αλλά σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τους όρους της προσφοράς.

Τα χρήματα ενός bonus, τέλος, ανεξάρτητα από τον τύπο του, μπορούν να μεταφερθούν και από τον λογαριασμό του παίχτη. Αυτό, όμως, δε μπορεί να γίνει από την πρώτη στιγμή. Οι ιστοσελίδες απαιτούν το τζιράρισμα κατάθεσης και bonus επί έναν συγκεκριμένο αριθμό φορών (για παράδειγμα, τρεις ή πέντε), προκειμένου να απελευθερώσουν το bonus προς ανάληψη. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά σημαντικά όρο που κρίνει και την αξία κάθε προσφοράς.

Βέβαια, αυτός δεν είναι και ο μόνος σημαντικός όρος. Όπως και κάθε προσφορά, άλλωστε, τα bonus που προσφέρουν οι ιστοσελίδες σε όσους στοιχηματίζουν στο τένις συνοδεύονται από όρους και προϋποθέσεις που ζητούν ανταλλάγματα από τους παίχτες. Και καθήκον των τελευταίων είναι να δώσουν μεγάλη προσοχή σε αυτούς τους όρους, προκειμένου να υπολογίσουν την αξία του bonus.

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.