Συναλλαγές με e-wallet για online στοίχημα στο τένις

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα του online στοιχηματισμού στο τένις είναι το γεγονός ότι οι παίχτες δεν είναι καν αναγκασμένοι να αφήσουν τη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού τους. Χάρη στο internet, μπορούν να εντοπίσουν τη διοργάνωση και τον αγώνα που τους ενδιαφέρει, να προχωρήσουν στην πρόβλεψή τους, να καταθέσουν το στοίχημά τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη - και όλα αυτά σε ελάχιστα λεπτά!

Οι ευκολίες που προσφέρει, λοιπόν, το online στοίχημα στο τένις δε θα μπορούσαν παρά να επεκτείνονται στο σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει μια ιστοσελίδα στοιχήματος. Και ανάμεσα σε αυτές τις υπηρεσίες η σημαντικότερη δεν είναι άλλη από την τροφοδότηση του λογαριασμού με χρήματα, αλλά και την είσπραξη των κερδών. Και αυτή, όπως και ο στοιχηματισμός, μπορεί να πραγματοποιηθεί με ευκολία και ασφάλεια μέσω του internet.

Μια από τις μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων που μπορούν να ολοκληρωθούν μέσω του internet είναι και αυτή του e-wallet. Τα e-wallets αποτελούν online υπηρεσίες φύλαξης και μεταφοράς χρημάτων (όπως προδίδει και το όνομά τους, είναι ηλεκτρονικά πορτοφόλια), τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά χρημάτων προς και από τον λογαριασμό σε μια ιστοσελίδα online στοιχήματος στο τένις.

Κάθε παίχτης, λοιπόν, μπορεί να επιλέξει ένα από τα e-wallets που υποστηρίζει η ιστοσελίδα του στοιχήματος (όπως το Paypal, το Skrill και το Neteller) και να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό. Έπειτα, θα κληθεί να συνδέσει τον λογαριασμό αυτό με μια πηγή χρημάτων - για παράδειγμα, μια πιστωτική. Και, κάθε φορά που θα θέλει να μεταφέρει χρήματα για στοιχηματισμό στο τένις ή να εισπράξει τα κέρδη του, θα χρησιμοποιεί το e-wallet.

Η διαδικασία συναλλαγών μέσω e-wallet είναι εξαιρετικά απλή. Επιλέγοντας τη συγκεκριμένη μέθοδο, κατά τη διάρκεια μιας κατάθεσης, θα συνδεθεί με αυτό και θα του ζητήσει να πραγματοποιήσει τη μεταφορά προς τον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί όχι μόνο σύντομα, αλλά και με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας - όπως, άλλωστε, και σε κάθε ανάληψη.

Η ενισχυμένη ασφάλεια αποτελεί και το βασικό πλεονέκτημα των e-wallets, τα οποία αριστεύουν στον συγκεκριμένο τομέα. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι και το γεγονός ότι οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι δωρεάν. Ωστόσο, κάθε φορά που πραγματοποιεί ανάληψη από τον λογαριασμό του, ο παίχτης θα κληθεί να πληρώσει μια ελάχιστη προμήθεια.

Από την άλλη, βέβαια, δεν υποστηρίζουν όλες οι ιστοσελίδες στοιχήματος τις αναλήψεις μέσω e-wallet. Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι παίχτες που πραγματοποίησαν κατάθεση μέσω ενός τέτοιου, είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Αυτό αποτελεί και το βασικότερο μειονέκτημα ενός e-wallet, μιας μεθόδου που, χάρη στα πολλά πλεονεκτήματά της προτιμάται από χιλιάδες λάτρεις του τένις που στοιχηματίζουν online.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.