Χρήσιμα

Φορολογία κερδών από τα στοιχήματα στο τένις

Από τη στιγμή που κάποιος παίχτης εξασφαλίζει σταθερά κέρδη από τα στοιχήματά του στο τένις, είναι υποχρεωμένος να καλύψει και τις φορολογικές του υποχρεώσεις προς το ελληνικό Δημόσιο, πληρώνοντας τους αντίστοιχους φόρους για τα κέρδη του αυτά. Πρόκειται για μια ρύθμιση που συμπεριλαμβάνεται στο νόμο 4002/2011 και η οποία δεν υποχρεώνει μόνο τις ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να πληρώνουν φόρους, αλλά και τους παίχτες που εξασφαλίζουν κέρδη από τα στοιχήματά τους.

Υποχρεωτική ταυτοποίηση λογαριασμού στο στοίχημα στο τένις

Προκειμένου κάποιος παίχτης να ξεκινήσει να στοιχηματίζει στους αγώνες της επιλογής του στο τένις, χρειάζεται πρώτα να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό και έπειτα να τον τροφοδοτήσει με τα χρήματα που σκοπεύει να στοιχηματίσει. Κατά τη διάρκεια ανοίγματος του λογαριασμού αυτού, όμως, θα πρέπει να συμπληρώσει με ειλικρίνεια όλα τα απαραίτητα σημεία (όπως το όνομα, η ηλικία και η διεύθυνση).

Προβλήματα εθισμού στο στοίχημα στο τένις

Το στοίχημα στο τένις αποτελεί πάνω από όλα ένα παιχνίδι που βασίζεται στις ικανότητες πρόβλεψης των παιχτών. Παράλληλα, όμως, και η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλωστε, το στοίχημα (σε κάθε του μορφή) δεν αποτελεί παρά ένα τυχερό παιχνίδι, μια μορφή τζόγου. Και, όπως και κάθε άλλη μορφή τζόγου, ενδεχομένως να κρύβει κάποιους κινδύνους εθισμού.

Νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος στο τένις στην Ελλάδα

Η νομοθεσία στην Ελλάδα αναφέρει ρητά πως δε μπορεί οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρεία του εξωτερικού να δραστηριοποιηθεί στη χώρα μας, δεχόμενη Έλληνες πελάτες. Ο σχετικός νόμος (4002/2011) υποχρεώνει κάθε ιστοσελίδα του στοιχήματος να λειτουργεί στην Ελλάδα, μόνο εφόσον αποκτήσει την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες Αρχές. Και οι άδειες αυτές, τουλάχιστον στο παρόν νομικό πλαίσιο (το οποίο αναμένεται να αλλάξει), έχουν προσωρινή ισχύ και έχουν μοιραστεί σε 24 εταιρείες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.

Subscribe to RSS - Χρήσιμα