Αποδόσεις στο live στοίχημα τένις

Οι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τένις προσαρμόζονται σε κάποια νέα δεδομένα, σε σύγκριση με όσους τοποθετούν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του. Τέτοια νέα δεδομένα αφορούν στο χρόνο στοιχηματισμού, στο γεγονός ότι μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εξελίξεις, αλλά και τον ίδιο τον αγώνα, καθώς και στις στρατηγικές που καλούνται να εφαρμόσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη.

Η μεγαλύτερη διαφορά, όμως, ανάμεσα σε μια πλατφόρμα online στοιχήματος και την αντίστοιχη του live αφορά στις αποδόσεις. Και σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, οι αποδόσεις κρίνουν όχι μόνο τις πιθανότητες επαλήθευσης ενός γεγονότος, αλλά και τα κέρδη που διεκδικεί κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στο τένις. Στην περίπτωση του live στοιχήματος, όμως, οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς.

Αντίθετα, οι αποδόσεις που θα συναντήσει κάποιος, στοιχηματίζοντας πριν την έναρξη ενός αγώνα τένις, παραμένουν σταθερές. Οι bookmakers έχουν ανακοινώσει τα φαβορί και τα αουτσάιντερ, βασιζόμενοι στα στατιστικά τους και τις προβλέψεις τους και οι παίχτες έχουν διορία να εκμεταλλευτούν τις εν λόγω αποδόσεις έως την έναρξη του αγώνα.

Στο live στοίχημα, από την άλλη, οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς όσο εξελίσσεται ο αγώνας. Αν το φαβορί ξεκινήσει άσχημα, για παράδειγμα, ή αν το αουτσάιντερ εμφανιστεί πολύ επιθετικό, κατά πάσα πιθανότητα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή θα αλλάξουν. Αντίστοιχα, αν το φαβορί προβλεπόταν να κερδίσει με μεγάλη διαφορά, αλλά ο αγώνας αποδεικνύεται αμφίρροπος στα μισά, οι αποδόσεις του spread θα αυξηθούν.

Η συνεχής αλλαγή των αποδόσεων, λοιπόν, πραγματοποιείται, ώστε να αντικατοπτρίζουν συνεχώς τις πραγματικές πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου. Κάθε εξέλιξη στον αγώνα έχει ήδη προβλεφθεί από τους υπεύθυνους, οι οποίοι έχουν σχηματίσει έναν πίνακα με διαφορετικές αποδόσεις για κάθε ενδεχόμενο. Ένας αναλυτικός λογάριθμος, λοιπόν, αναλαμβάνει να ανανεώσει τις αποδόσεις σε κάθε game και σετ που κερδίζει κάποιος παίχτης, ώστε όσοι στοιχηματίζουν να έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τα νέα δεδομένα.

Αυτό, μάλιστα, σημαίνει ότι οι παίχτες που στοιχηματίζουν live στο τένις είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν όχι μόνο τις εξελίξεις, αλλά και τις αλλαγές στις αποδόσεις, προκειμένου να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.