Είδη στοιχήματος στο τένις: Σετ / Match

Το τένις αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα στο online στοίχημα, με αποτέλεσμα οι παίχτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στους αγώνες του να έχουν δεκάδες επιλογές στη διάθεσή τους, όσον αφορά στους τύπους στοιχήματος που μπορούν να καταθέσουν. Οι πλέον συνηθισμένοι είναι αυτοί του στοιχήματος στο νικητή, του over/under και του χάντικαπ, αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες επιλογές που καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν και σε άλλες πτυχές του αγώνα. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, τους ζητούν να προχωρήσουν σε διπλές προβλέψεις.

Ένας τέτοιος τύπος στοιχήματος είναι και το σετ/match. Στο συγκεκριμένο, οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν όχι μόνο το νικητή του αγώνα, αλλά και τον αγωνιζόμενο που θα κερδίσει το πρώτο σετ. Πρόκειται για μια διπλή πρόβλεψη που βασίζεται πάνω στις εξής τέσσερις επιλογές:

  • O παίχτης Α να κερδίσει το 1ο σετ και τον αγώνα (match)
  • Ο παίχτης Α να κερδίσει το 1ο σετ και να χάσει τον αγώνα (match)
  • Ο παίχτης Β να κερδίσει το 1ο σετ και τον αγώνα (match)
  • Ο παίχτης Β να κερδίσει το 1ο σετ και να χάσει τον αγώνα (match)

Mε λίγα λόγια, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στο σετ/match θα συναντήσει τις παραπάνω επιλογές στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Και, βασιζόμενος σε αυτές και στο ένστικτό του, μπορεί να προχωρήσει στην πρόβλεψή του, η οποία αποτελείται από δύο σημεία.

Τα δύο αυτά σημεία (ποιος, δηλαδή, θα κερδίσει όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και το πρώτο σετ) είναι που αυξάνουν και τη δυσκολία της πρόβλεψης. Με τον τρόπο αυτό, ο παίχτης μειώνει τις πιθανότητες επιτυχίας του, αφού είναι αναγκασμένος να προβλέψει δύο φορές σωστά - και όχι μόνο μία, όπως όταν θα στοιχηματίσει απλά στο νικητή του αγώνα. Η δυσκολία αυτή που συνοδεύει τον στοιχηματισμό στο σετ/match, όμως, έχει και ένα θετικό: οι αποδόσεις στα τέσσερα προσφερόμενα σημεία είναι υψηλότερες και επιτρέπουν την διεκδίκηση υψηλότερων κερδών στους παίχτες.

Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχήματος, όμως, δε συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους του τένις. Ωστόσο, είναι διαθέσιμος σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα online στοιχήματος, ενώ πολλές από αυτές δίνουν την ευκαιρία στους παίχτες να στοιχηματίσουν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μέσω του live στοιχήματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους είναι περιορισμένος, καθώς το στοίχημα πρέπει να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Κατηγορία Άρθρου: