Συναλλαγές για online στοίχημα στο τένις

Κάθε παίχτης που προχωρά σε μια πρόβλεψη σε έναν αγώνα τένις, μέσω μιας ιστοσελίδας online στοιχήματος, ρισκάρει κάποια χρήματα, τα οποία στοιχηματίζει σε κάποιο αποτέλεσμα. Αντίστοιχα, αν η πρόβλεψή του αυτή επαληθευτεί, τα χρήματα που ρίσκαρε συνοδεύονται από κέρδη, τα οποία θα καταλήξουν στην τσέπη του. Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό σε κάποια ιστοσελίδα στοιχήματος, τον οποίο θα τροφοδοτεί με χρήματα και κέρδη.

Χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρουν οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες, λοιπόν, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο τένις μπορούν να μεταφέρουν χρήματα προς και από τον λογαριασμό τους, αξιοποιώντας μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων συναλλαγών. Οι συναλλαγές αυτές, μάλιστα, μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω internet ή μέσω πιο παραδοσιακών τρόπων.

Μια εξαιρετικά δημοφιλής μέθοδος συναλλαγών με ιστοσελίδες για στοίχημα στο τένις είναι η πιστωτική κάρτα. Ο κάτοχός της δεν έχει παρά να συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας του και να προχωρήσει σε κατάθεση ή ανάληψη. Η πιστωτική κάρτα, εξάλλου, προσφέρει υψηλά επίπεδα πρακτικότητας, ενώ η συναλλαγή μέσω αυτής ολοκληρώνεται άμεσα. Το ίδιο συμβαίνει και με μια χρεωστική κάρτα, η οποία λειτουργεί ακριβώς όπως και η πιστωτική, αλλά με τη διαφορά ότι δεν προσφέρει πίστωση. Τα χρήματα που μπορεί κάποιος να καταθέσει με μια χρεωστική βρίσκονται σε έναν τραπεζικό λογαριασμό.

Ιδιαίτερα δημοφιλείς - ειδικά στους Έλληνες παίχτες - είναι και οι προπληρωμένες κάρτες. Τέτοιες κάρτες, όπως η Paysafe, μπορούν να αποκτηθούν σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης και αλλού και η αξία τους είναι ίδια με την τιμή αγοράς τους. Όπως και οι πιστωτικές, οι προπληρωμένες κάρτες έχουν έναν κωδικό, τον οποίο ο παίχτης δεν έχει παρά να συμπληρώσει κατά τη διαδικασία κατάθεσης. Και σε αυτή την περίπτωση, η συναλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα - ωστόσο, το βασικό μειονέκτημα της προπληρωμένης είναι ότι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αναλήψεις κερδών από τα στοιχήματα στο τένις.

Τα e-wallets, από την άλλη, υποστηρίζονται και κατά τις καταθέσεις και κατά τις αναλήψεις. Πρόκειται για online υπηρεσίες, στις οποίες ο παίχτης μπορεί να στείλει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει όπου θέλει. Για να χρησιμοποιήσει ένα e-wallet (όπως τα Skrill, Neteller και Paypal), ο παίχτης πρέπει να ανοίξει έναν λογαριασμό στην υπηρεσία και να συνδέσει με αυτόν την πιστωτική του ή κάποιον λογαριασμό. Έπειτα, θα μεταφερθεί από τον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα του στοιχήματος και θα επιλέξει το ποσό κατάθεσης ή ανάληψης.

Τέλος, υπάρχουν και δύο περισσότερο παραδοσιακοί τρόποι για τη μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε ιστοσελίδα online στοιχήματος: το τραπεζικό έμβασμα και η μεταφορά χρημάτων μέσω της Western Union. Στην πρώτη περίπτωση, ο παίχτης μεταφέρει τα χρήματα που επιθυμεί στον τραπεζικό λογαριασμό της στοιχηματικής εταιρείας (επισκεπτόμενος ένα υποκατάστημα της τράπεζας ή μέσω e-banking) και στη δεύτερη επισκέπτεται ένα πρακτορείο της Western Union και ζητά τη μεταφορά. Και οι δύο μέθοδοι υπόσχονται αυξημένα επίπεδα ασφαλείας - ωστόσο, η ολοκλήρωση της συναλλαγής απαιτεί μερικές εργάσιμες ημέρες.

Κάθε μέθοδος συναλλαγής, λοιπόν, συνοδεύεται από πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Και κάθε παίχτης που επιθυμεί να μεταφέρει χρήματα προς και από τον λογαριασμό του, στοιχηματίζοντας στο τένις, δεν έχει παρά να επιλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί περισσότερο.