Συναλλαγές με προπληρωμένη κάρτα για online στοίχημα στο τένις

Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε αγώνα τένις, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, μπορούν να μεταφέρουν εύκολα χρήματα στον λογαριασμό που διατηρούν σε μια σχετική ιστοσελίδα, επιλέγοντας έναν από τους τρόπους συναλλαγών που υποστηρίζει η καθεμία. Ανάμεσα στους τρόπους αυτούς, υπάρχουν κάποιοι που αξιοποιούν τις υπηρεσίες μιας τράπεζας και κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες του internet. Ωστόσο, ανάμεσά τους ξεχωρίζει και μια άλλη μέθοδος, η οποία είναι λίγο-πολύ περισσότερο αυτόνομη.

Πρόκειται για τη μέθοδο της προπληρωμένη κάρτας, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει κάθε παίχτης που στοιχηματίζει online στο τένις. Η… αυτονομία της συγκεκριμένης κάρτας εντοπίζεται στο γεγονός ότι δεν είναι απαραίτητο να ανοίξει κάποιος λογαριασμό σε μια τράπεζα ή σε μια online υπηρεσία, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αγοράσει μια τέτοια και να ξεκινήσει να μεταφέρει χρήματα προς τον λογαριασμό του. Οι προπληρωμένες κάρτες, άλλωστε, μπορούν να βρεθούν παντού. Ειδικά η πλέον δημοφιλής στην Ελλάδα, η Paysafe, είναι διαθέσιμη σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης και αλλού. 

Επιπλέον, μια προπληρωμένη κάρτα είναι εξαιρετικά απλή στη χρήση της. Για να την αποκτήσει κάποιος παίχτης πληρώνει την ονομαστική αξία της και έχει στη διάθεσή του έναν αριθμό, σαν αυτόν μιας πιστωτικής. Συμπληρώνοντας τον κωδικό κατά τη διάρκεια της κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, μπορεί να μεταφέρει το ποσό της επιλογής του, από την κάρτα στον λογαριασμό. Και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα.

Με λίγα λόγια, μια προπληρωμένη κάρτα προσφέρει υψηλότατα επίπεδα πρακτικότητας, ευκολίας και αμεσότητας στις συναλλαγές με μια ιστοσελίδα που προσφέρει στοίχημα στο τένις. Δίπλα σε αυτά τα πλεονεκτήματα, όμως, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα. Το βασικότερο από αυτά οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι δυνατή η ανάληψη των κερδών από το στοίχημα στο τένις, μέσω προπληρωμένης κάρτας. Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να επιλέξουν μια άλλη μέθοδο ανάληψης.

Επιπλέον, αν και οι συναλλαγές μέσω προπληρωμένης κάρτας δε συνοδεύονται από κάποια χρέωση, η τιμή αγοράς της περιλαμβάνει και ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι ο παίχτης που αποκτά μια προπληρωμένη κάρτα έχει στη διάθεσή του λιγότερα χρήματα από αυτά που υπόσχεται η ονομαστική της αξία.

Παρά τα μειονεκτήματά της, όμως, η προπληρωμένη κάρτα επιλέγεται από χιλιάδες παίχτες που στοιχηματίζουν στο τένις. Άλλωστε, είναι εξαιρετικά εύκολο να αποκτηθεί, αλλά και να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να τροφοδοτηθεί ο λογαριασμός ενός παίχτη στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.