Είδη στοιχήματος στο τένις: Νικητής αγώνα

Κάθε αγώνας τένις πραγματοποιείται με έναν και μόνο σκοπό: να αναδειχθεί ο νικητής, ο παίχτης εκείνος που θα κερδίσει τα περισσότερα σετ έναντι του αντιπάλου του. Και ο σκοπός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο στοίχημα, όπου εκατομμύρια παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο αγωνιζόμενους και να στοιχηματίσουν σε αυτόν που πιστεύουν πως θα επικρατήσει.

Το τένις, βέβαια, προσφέρει δεκάδες διαφορετικές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε όσους το επιλέξουν  - ωστόσο, ο συγκεκριμένος τύπος στοιχήματος είναι και ο πλέον δημοφιλής. Άλλωστε, είναι σχετικά εύκολο να στοιχηματίσει κανείς στο νικητή ενός αγώνα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ανάμεσα στα δύο πιθανά σημεία. Το καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει και έναν από τους δύο αγωνιζόμενους - εξάλλου, στο τένις δεν υπάρχει ισοπαλία, ώστε να απαιτείται και τρίτο σημείο.

Κάθε ένα από τα σημεία αυτά συνοδεύεται κι από μία απόδοση. Η συγκεκριμένη απόδοση επιτελεί διπλό σκοπό. Ο πρώτος είναι να βοηθήσει τους παίχτες να υπολογίσουν τα κέρδη που διεκδικούν (πολλαπλασιάζοντας το ποσό στοιχηματισμού με την απόδοση). Ο δεύτερος, από την άλλη, φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης του κάθε σημείου. Αυτό σημαίνει ότι, όσο χαμηλότερη είναι μια απόδοση τόσο πιο πιθανό είναι να επαληθευθεί το σημείο που συνοδεύει. Αντίθετα, μια υψηλή απόδοση σημαίνει ότι δύσκολα θα επαληθευθεί το σημείο που συνοδεύει. Με λίγα λόγια, το φαβορί ενός αγώνα είναι αυτό με τη χαμηλότερη απόδοση και το αουτσάιντερ με την υψηλότερη.

Ο συγκεκριμένος τύπος στοιχήματος, τέλος, είναι διαθέσιμος σε κάθε ιστοσελίδα που προσφέρει το τένις στο πρόγραμμα στοιχημάτων της. Μάλιστα, όσοι παίχτες επιθυμούν να προβλέψουν το νικητή ενός αγώνα, μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους είτε πριν την έναρξή του είτε κατά τη διάρκειά του - στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να επισκεφτεί την πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Στοιχηματίζοντας στο νικητή ενός αγώνα, λοιπόν, οι παίχτες επιλέγουν έναν από τους πλέον δημοφιλείς και εύκολους τύπους στοιχήματος. Εξάλλου, στοιχηματίζοντας στο νικητή, δεν τους ενδιαφέρει ούτε το σκορ του αγώνα ούτε κάποια άλλη πτυχή του. 

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.