Προσφορές στο τένις: Επιστροφές χρημάτων

Το χειρότερο σενάριο που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε παίχτης που στοιχηματίζει online στο τένις είναι να χάσει τα χρήματά του, προβλέποντας λανθασμένα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που διατίθενται σε έναν αγώνα ή σε μια διοργάνωση. Χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν συχνά-πυκνά οι ιστοσελίδες του στοιχήματος, όμως, ακόμη και αυτό το… χάπι μπορεί να χρυσωθεί.

Υπεύθυνες για αυτό είναι οι προσφορές επιστροφής χαμένων χρημάτων από συγκεκριμένα στοιχήματα στο τένις. Οι προσφορές αυτές επιστρέφουν ποσοστό ή ολόκληρο το ποσό που έχασε κάποιος παίχτης, στοιχηματίζοντας στο λάθος αποτέλεσμα. Βέβαια, όπως είναι λογικό, αυτές οι προσφορές δεν αφορούν κάθε αγώνα στο τένις, αλλά επιλεγμένα γεγονότα και παίχτες που καλύπτουν τους όρους τους.

Για παράδειγμα, κάποια ιστοσελίδα μπορεί να ανακοινώσει πως είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα των παιχτών που θα στοιχηματίσουν λανθασμένα σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Συνήθως, όμως, είναι απαραίτητο να επαληθευθεί κάποιο σενάριο που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επιστροφή - για παράδειγμα, να χρειαστεί συγκεκριμένος αριθμός σετ, για να λήξει ο αγώνας. Παράλληλα, οι παίχτες που θα μπορούν να διεκδικήσουν την επιστροφή θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα.

Παρόμοια είναι και η προσφορά επιστροφής χρημάτων που αφορά στα παρολί. Πρόκειται για μια συνηθισμένη προσφορά που επιτρέπει σε παίχτες που έχουν τοποθετήσει παρολί σε έναν ή περισσότερους αγώνες τένις να λάβουν πίσω τα χαμένα χρήματά τους, στην περίπτωση που χάσουν μόνο ένα από τα στοιχήματά τους. Για παράδειγμα, κάποιος παίχτης που τοποθέτησε παρολί πέντε σημείων, μπορεί να πάρει πίσω τα χαμένα χρήματά του, αν κερδίσει στα τέσσερα από αυτά, αλλά χάσει στο ένα.

Κάθε τέτοια προσφορά επιστροφής χρημάτων, βέβαια, συνοδεύεται από ένα πλήθος όρων και προϋποθέσεων, οι οποίες ποικίλουν ανάλογα με την ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, απαιτούνται στοιχήματα συγκεκριμένου ύψους σε ελάχιστες αποδόσεις ή ο στοιχηματισμός σε συγκεκριμένες αγορές. Κοινή προϋπόθεση σε κάθε τέτοια προσφορά, όμως, αποτελούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος, οι οποίες δεν επιτρέπουν την ανάληψη των χρημάτων της επιστροφής, παρά μόνο αφού τζιραριστεί το ποσό επί κάποιες φορές (συνήθως τρεις ή πέντε) σε στοιχήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας. 

Για το λόγο αυτό, τα κείμενα που συνοδεύουν τις προσφορές επιστροφής χρημάτων, τα οποία αποτελούνται από δεκάδες όρους και προϋποθέσεις, θα πρέπει να διαβάζονται προσεκτικά από κάθε παίχτη που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί μια τέτοια, στοιχηματίζοντας στο τένις. 

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.