Προσφορές και Bonus στο τένις

Προσφορές στο τένις: Δωρεάν στοιχήματα

Κάθε στοίχημα που τοποθετεί κάποιος παίχτης σε έναν αγώνα τένις ή σε μια ολόκληρη διοργάνωση (όπως, για παράδειγμα, τα τέσσερα Grand Slam) υπόσχεται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Από τη στιγμή, όμως, που ο παίχτης στοιχηματίζει τα ίδια του τα χρήματα, το ίδιο στοίχημα συνοδεύεται κι από ρίσκο, καθώς μια λάθος πρόβλεψη θα έχει ως αποτέλεσμα να τα χάσει. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει στοίχημα χωρίς ρίσκο, στο τένις ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Προσφορές στο τένις: Επιστροφές χρημάτων

Το χειρότερο σενάριο που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε παίχτης που στοιχηματίζει online στο τένις είναι να χάσει τα χρήματά του, προβλέποντας λανθασμένα σε οποιαδήποτε από τις αγορές που διατίθενται σε έναν αγώνα ή σε μια διοργάνωση. Χάρη στις προσφορές που ανακοινώνουν συχνά-πυκνά οι ιστοσελίδες του στοιχήματος, όμως, ακόμη και αυτό το… χάπι μπορεί να χρυσωθεί.

Προσφορές και Μπόνους στο online στοίχημα στο τένις

Η αξία κάθε στοιχήματος που τοποθετεί κάθε παίχτης στο τένις μπορεί να υπολογιστεί από τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία του. Οι αποδόσεις αυτές, άλλωστε, είναι υπεύθυνες όχι μόνο για τα κέρδη που υπόσχεται κάθε στοίχημα, αλλά και για το ρίσκο που το συνοδεύει. Οι δύο αυτοί βασικοί παράγοντες, βέβαια, οι οποίοι επηρεάζουν την αξία κάθε στοιχήματος, μπορούν να επηρεαστούν με τη σειρά τους από κάποιες προσφορές. Οι προσφορές αυτές αυξάνουν την αξία κάθε στοιχήματος στο τένις, είτε αυξάνοντας τα πιθανά κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο.

Προσφορές στο τένις: Bonus στοιχημάτων

Κάθε ιστοσελίδα που προσφέρει στοίχημα στο τένις φροντίζει να δελεάσει τους λάτρεις του παιχνιδιού, όχι μόνο με τις υπηρεσίες της και την ποικιλία που προσφέρει σε επιλογές, αλλά και με δεκάδες προσφορές, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε παίχτης. Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές υπάρχουν πολλές που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού, αλλά και πολλές που υπόσχονται αύξηση των κερδών που θα προκύψουν από τα στοιχήματα σε έναν αγώνα ή μια διοργάνωση τένις.

Προσφορές στο τένις: Bonus κατάθεσης

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν online στο τένις δεν εξασφαλίζουν κέρδη μόνο προβλέποντας σωστά διάφορες πτυχές ενός αγώνα ή μιας διοργάνωσης, αλλά και εκμεταλλευόμενοι κάποιες προσφορές. Άλλωστε, ο ανταγωνισμός των ιστοσελίδων που προσφέρουν στοίχημα στο τένις έχει ως αποτέλεσμα καθεμία να ανακοινώνει και τις δικές της προσφορές, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις υπόλοιπες και να προσελκύσει νέα μέλη.

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.

Subscribe to RSS - Προσφορές και Bonus στο τένις