Προσφορές στο τένις: Bonus στοιχημάτων

Κάθε ιστοσελίδα που προσφέρει στοίχημα στο τένις φροντίζει να δελεάσει τους λάτρεις του παιχνιδιού, όχι μόνο με τις υπηρεσίες της και την ποικιλία που προσφέρει σε επιλογές, αλλά και με δεκάδες προσφορές, τις οποίες μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε παίχτης. Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές υπάρχουν πολλές που μειώνουν το ρίσκο στοιχηματισμού, αλλά και πολλές που υπόσχονται αύξηση των κερδών που θα προκύψουν από τα στοιχήματα σε έναν αγώνα ή μια διοργάνωση τένις.

Τέτοιου είδους προσφορές είναι τα bonus που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι τοποθετούν νικητήρια στοιχήματα σε συγκεκριμένους αγώνες τένις. Πρόκειται για χρήματα που προσθέτουν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στα κέρδη όσων παιχτών στοιχηματίζουν σε συγκεκριμένους αγώνες ή διοργανώσεις και κερδίζουν. Ένα τέτοιο bonus μπορεί να έχει ύψος 5% ή και 10% επί των κερδών και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα με το ίδιο ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι είτε να στοιχηματίσουν ένα συγκεκριμένο ποσό είτε να επιλέξουν μια συγκεκριμένη στοιχηματική αγορά σε έναν αγώνα.

Ένα τέτοιο bonus μπορούν να διεκδικήσουν και οι παίχτες που τοποθετούν παρολί στο τένις. Πολλές ιστοσελίδες χαρίζουν bonus σε όσους στοιχηματίζουν σε οποιονδήποτε αγώνα τένις, τοποθετώντας παρολί συγκεκριμένου αριθμού σημείων (συνήθως περισσότερα από τρία). Ανάλογα, μάλιστα, με τον αριθμό των σημείων ενός παρολί, αυξάνεται συνήθως και το ύψος του bonus. Μια ιστοσελίδα, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει bonus 10% στα κέρδη ενός παρολί τριών σημείων, 20% σε παρολί τεσσάρων σημείων κ.ο.κ.. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για ένα τέτοιο bonus είναι να είναι νικητήρια όλα τα σημεία του παρολί.

Κάθε τέτοιο bonus, τέλος, συνοδεύεται και από ένα πλήθος προϋποθέσεων, τις οποίες πρέπει να καλύπτουν οι παίχτες που τα διεκδικούν. Μια από τις σημαντικότερες αφορά στα χρήματα του bonus, τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να γίνουν, όμως, θα πρέπει οι παίχτες να τζιράρουν την αξία τους επί δύο ή τρεις φορές (ή και περισσότερες, ανάλογα με την ιστοσελίδα) σε στοιχήματα. Και, φυσικά, υπάρχουν και όροι που προβλέπουν το ελάχιστο όριο στοιχηματισμού, τα μέγιστα κέρδη και άλλες λεπτομέρειες που έχουν τεράστια σημασία για τους παίχτες που επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν. Για το λόγο αυτό, κάθε παίχτης που στοιχηματίζει σε κάποιον αγώνα τένις και θέλει να διεκδικήσει κάποιο bonus οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους που συνοδεύουν την προσφορά.

Κατηγορία Άρθρου: 

Τουρνουά τένις Wimbledon

Τουρνουά τένις WimbledonΤο αρχαιότερο Major του Grand Slam

To τουρνουά του Wimbledon (Γουίμπλεντον) αποτελεί το τρίτο κατά σειρά τουρνουά του Grand Slam (μετά το Australian Open και το French Open) και διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αγγλία. Αποτελεί το αρχαιότερο τουρνουά τένις, καθώς διεξάγεται από το 1877, αλλά και το Major με το περισσότερο γόητρο.